Ester Brown

Днес, малко повече от година след началото на проекта „Да помогнем на Естер Мичева да постигне своята мечта“, мога да направя следната равносметка:

В България има ПРЕКРАСНИ хора – независимо от това, което медиите тиражират и хората говорят! За една година събрахме над 7000 долара – не за лечение на тежко заболяване, не за бедствие, а за едно чернокожо момиче, което беше намерено като бебе във вход на жилищна сграда, осиновено от добри хора и е достатъчно смела да има мечта и да я преследва – да бъде сред най-добрите баскeтболистки и да пише музика, която да променя човешки живот.

Естер завърши своето образование в колежа в Норт Плейт, САЩ – игра в колежанския отбор и беше една от най-резултатните баскетболистки в него. Пише музика и в момента работи с български музиканти и певци – правят заедно записи. Понякога пее в клубове – можете да я видите там, ще я познаете веднага 🙂

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всеки, който участва в това чудо! Предимно частни лица и семейства, няколко организации и бизнеси. Но начинът, по който събрахме парите, беше ФЕНОМЕНАЛЕН: с благотворителна продажба на демо диск с три песни на Естер в магазин за луксозни дрехи; родители изпращаха специални покани за рождения ден на своите деца и вместо да се купуват букети за майката, даваха парите за таксата на Естер; хора събраха пари в офисите от колеги и приятели; деца продадоха ръчно произведени от тях предмети и дариха парите за каузата…

ТОВА ДОКОСВА СЪРЦЕТО, тези дарения имат ОГРОМНА СТОЙНОСТ. Това не са просто пари, а ЛЮБОВ И ГРИЖА за един млад талант, за един човек, който е решил да не позволява на миналото да определя нейното бъдеще! Естер, обичаме те и е такава радост да виждаме как смело и настойчиво следваш мечтата си! САМО ТАКА, МОМИЧЕ!!! С теб сме!!! И СМЕ МНОГО!!!

ОСТАВАТ ОЩЕ САМО 800 долара, за да покрием ВСИЧКО в колежа. Хайде, приятели! Да покажем, че нито политици, нито циници, нито чиновници могат да убият мечтите, нито човеците в нас – протегната ръка за помощ никога не остава празна! ЧОВЕК, КОЙТО ДАВА, НЕ Е БЕДЕН!!!

Ако искате да дадете (дори и малко) за последната вноска, обадете се, за да ви дадем банкова сметка.

Или посетете сайта на Естер ТУК

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.