Ester Brown

Днес, малко повече от година след началото на проекта „Да помогнем на Естер Мичева да постигне своята мечта“, мога да направя следната равносметка:

В България има ПРЕКРАСНИ хора – независимо от това, което медиите тиражират и хората говорят! За една година събрахме над 7000 долара – не за лечение на тежко заболяване, не за бедствие, а за едно чернокожо момиче, което беше намерено като бебе във вход на жилищна сграда, осиновено от добри хора и е достатъчно смела да има мечта и да я преследва – да бъде сред най-добрите баскeтболистки и да пише музика, която да променя човешки живот.

Естер завърши своето образование в колежа в Норт Плейт, САЩ – игра в колежанския отбор и беше една от най-резултатните баскетболистки в него. Пише музика и в момента работи с български музиканти и певци – правят заедно записи. Понякога пее в клубове – можете да я видите там, ще я познаете веднага 🙂

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всеки, който участва в това чудо! Предимно частни лица и семейства, няколко организации и бизнеси. Но начинът, по който събрахме парите, беше ФЕНОМЕНАЛЕН: с благотворителна продажба на демо диск с три песни на Естер в магазин за луксозни дрехи; родители изпращаха специални покани за рождения ден на своите деца и вместо да се купуват букети за майката, даваха парите за таксата на Естер; хора събраха пари в офисите от колеги и приятели; деца продадоха ръчно произведени от тях предмети и дариха парите за каузата…

ТОВА ДОКОСВА СЪРЦЕТО, тези дарения имат ОГРОМНА СТОЙНОСТ. Това не са просто пари, а ЛЮБОВ И ГРИЖА за един млад талант, за един човек, който е решил да не позволява на миналото да определя нейното бъдеще! Естер, обичаме те и е такава радост да виждаме как смело и настойчиво следваш мечтата си! САМО ТАКА, МОМИЧЕ!!! С теб сме!!! И СМЕ МНОГО!!!

ОСТАВАТ ОЩЕ САМО 800 долара, за да покрием ВСИЧКО в колежа. Хайде, приятели! Да покажем, че нито политици, нито циници, нито чиновници могат да убият мечтите, нито човеците в нас – протегната ръка за помощ никога не остава празна! ЧОВЕК, КОЙТО ДАВА, НЕ Е БЕДЕН!!!

Ако искате да дадете (дори и малко) за последната вноска, обадете се, за да ви дадем банкова сметка.

Или посетете сайта на Естер ТУК

Вашият коментар