Business Club

Правя бизнес от 1997г. официално, но всъщност от 1989г. Имах езиков център, който разработвах 10 години и през 2005г. го продадох.

През годините научих много за малкия бизнес, а от своите клиенти (хора от малък, среден и голям бизнес) научих МНОГО за бизнеса изобщо.

През годините съм давал съвети на приятели и познати, които са им помагали в различни области.

Днес мога с радост да съобщя, че успешно приключих преговорите с колеги ментори и консултанти, с които сформирахме чудесен екип и можем ефективно да помогнем да развиеш своя бизнес и да постигнеш различни резултати. Консултантите са незаменими за развитието на бизнеса и всеки, който се занимава с бизнес, го знае добре.

В категория Бизнес на моя блог ще намираш полезни съвети за бизнес идеи, предприемачество, съвети за работа с клиенти, с персонал, дефиниране на продукти и услуги, онлайн работа и социален маркетинг… Ще можеш да четеш и за нашия начин на работа с клиенти.

ЗАПОВЯДАЙ В КЛУБ БИЗНЕС

 

Ако искаш да се свържеш с нас, ето мейл – business-club@georgealex.net

Logo 100

Заповядай в Менторинг Клуб, където Клуб Бизнес е общност за собственици на малък бизнес и свободно практикуващи професионалисти, които споделят идеи и ценни практики – www.georgealex.net/Mentoring-Club

абонирайсе

За да се абонираш за мейлинг листа на Клуб Бизнес, попълни следния формуляр и ще получаваш периодично безплатна информация и полезни съвети от нас.

Вашият коментар