търговец

Преди години, докато живях в Швеция, се питах защо хората поставяха на пощенските си кутии надписи, че не желаят реклами. Такива лъскави красиви списания, брошури, дипляни… Очите ми оставаха… После слушах дълго време как рекламата ти дава право на избор…

Истината е много явна: Днес бизнесите не рекламират, а ни МАНИПУЛИРАТ – зад огромната част от рекламите има цели екипи от психолози, които ползват техники на манипулация, емоционален маркетинг, НЛП…, за да ни НАКАРАТ да купим. И това не е право на избор.

МРАЗЯ ДА МЕ МАНИПУЛИРАТ ДА КУПУВАМ ТОВА, ЗА КОЕТО ПОСЛЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАМ! Затова започнах да търся препоръка от приятел ПРЕДИ да пазарувам. Търся препоръка ПРЕДИ да избера личен лекар. Търся препоръка ПРЕДИ да пътувам… И търся препоръки от приятели, на които имам доверие. ТОГАВА мога да взема своето решение.

Затова тук в Промо Зона ще споделям своите впечатления – от това, че лично сме ползвали и сме доволни, затова ще споделяме своите впечатления. Не караме никого да пазарува, не манипулираме никого… Всеки разумен човек ще прецени от кое предложение да се възползва и от кое не.

Ако решиш да ползваш наши препоръки, обади се, за да видим как можем да помогнем – с много от бизнесите сме постигнали договорености за някакви отстъпки, тъй като сме редовни лоялни клиенти. Защото сме доволни 🙂

Успешно пазаруване! Препоръките започват! 🙂

Вашият коментар