Медиите ни облъчват с новини за ужасните и толкова рядко чуваме за СТРАХОТНИТЕ българи, които променят човешки съдби и осмислят живота ни. Аз искам да БЛАГОДАРЯ НА ТЯХ, невероятните съотечественици, които ме карат да се гордея, че съм българин.

Преди почти година отправих призив за помощ: да помогнем на Естер – черно момиче, подхвърлено в един вход на жилищен блок, с доказан талант в баскетбола и музиката, да продължи своето обучение в САЩ и да преследва мечтата си. Откликнаха МНОГО хора, събрахме НАД 7000 долара и Ести завърши колежа в Норт Плейт!

СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ НА ВСЕКИ, който се включи, независимо с колко.

Кампанията беше НЕВЕРОЯТНА – с творчески идеи за набиране на средства, с много отворени сърца – хора, които били в много трудни ситуации се включиха с дарение и след това ни разказаха как нещата по невероятен начин се оправили и при тях…

Бог благославя щедрите!

Ето кратък клип, който направихме с Ести, за да ви благодарим:

През тази колежанска година Ести работи по своята вокална техника и актьорско майсторство, като в същото време беше една от най-резултатните баскетболистки в отбора. В момента е в България и работи по записването на още две песни от албума, който очакваме да излезе скоро и пее в нощни клубове, докато чака да уредят подробностите по отиването й във Франция, за да играе там и да трупа актив за качване по-високо в ранг-листата на отличните баскетболисти.

Остават последни 800 долара, за да може Ести да си получи дипломата и да приключи годината в колежа. Искрено вярваме да съберем тези последни пари – срокът е до 19 август 2015г.

С огромна благодарност за всичко, което направихте! За мен е толкова ценно да видя хора, които не само дават някъде нещо, а се мобилизираме да доведем нещо докрай – да помогнем на реален човек да постигне реална цел, да променим СЪДБА!…

Поздрави,

Георги и Ести

Вашият коментар