диета

Много хора имат нужда да свалят килограми – поради здравословни или естетични причини, поради мода, комплекси, имидж…

Каквато и да е причината, свалянето на килограми не е никак лесно. Или по-правилно, не е толкова проблем свалянето, а задържането след това, нали?

Затова почти всички лекари вече са съгласни, че диетите не са правилен начин – те са стрес за организма, насилствено състояние, което след това организмът се опитва да балансира и си наваксва. Нужна е цялостна промяна на хранителните навици, движение, много вода и полезни течности, пълноценна храна, витамини, минерали… Доста трудно постижимо за хора, които са много заети и под непрекъснат стрес…

Аз свалям много лесно килограми. (Жени, не завиждайте, не всички мъже са така, просто моята обмяна е много интензивна и много бързо виждам резултат от диети.) Мразя диетите и не пазя такива. Свалям много бързо, но след това и бързо качвам… Особено когато ям веднъж на ден, вечер, защото през деня няма време…

Преди година попаднах на продукти, които обещаваха страхотни резултати и беше нужно да се заместват хранения с определени продукти САМО ЗА ДВЕ седмици, но през цялото това време СЕ ЯДЕ!!! И то вкусни неща – супи и шейкове, които съдържат всичко, полезно и нужно на организма, заедно с билки за разграждане на мазнини и потискане на апетита, много фибри и влакна… Дори вкусни сладки десерти!!! Тази диета много ми хареса. За двете седмици заместване на закука и обяд (вечер салата) свалих 8кг. След това започнах да се храня С ВСИЧКО и продължих да свалям. За 6 месеца свалените килограми станаха 16!!! Сега, една година по-късно, съм качил само 2кг, след зимата и пълна липса на движение! В момента се старая да се храня редовно и пълноценно, както и да спортувам.

Нали би било добре да отслабваш, докато ядеш? Ако искаш да поговорим за тази диета, потърси ме в скайп да поговорим. Може да помогне и на теб.

Георги Александров

Skype: georgealex1605

Вашият коментар