Аз съм обикновен човек. Не съм политик, не съм завършил политика. Наричат ме „лумпен“, правят ме на глупак, стремят се да ми потъпчат всички права, непрестанно се опитват по всеки възможен начин да се изгаврят с мен и семейството ми, със страната и народа ми. Не съм жертва и не смятам, че има заговор срещу мен и моя живот да ме ликвидират. Не се изживявам като ощипана мома, която просто си хленчи за спорта.
НО СЪМ В ПЪЛНО НЕДОУМЕНИЕ ОТ АБСУРДИЗМА НА ВСИЧКО, НА КОЕТО СЪМ СВИДЕТЕЛ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ, А СЪМ В ШОК ОТ ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ДНИ!

IMG_0267

На власт се качи една група хора, които дори не знам как да нарека. Да са глупави, не са, макар изобщо да не им личи. Да са наивни, не са и никой няма да се подведе. Да нямат интернет да си проверят какво се случва, имат. Да са толкова безочливи и морално деградирали… е, това вече не знам…

КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА??? Как можеш да имаш десетки хиляди хора по улиците и да искаш ВСЯЧЕСКИ И ЕЖЕДНЕВНО да ги ядосаш с ВСИЧКО, което казваш и правиш?

Как да тълкуваме това: че искаш да се махнеш от политиката завинаги, позорно? Че не ти пука и че изобщо не се интересуваш какво говорят тези, от които зависи политическата ти съдба? Че отново смяташ да си правиш каквото искаш, без да зачиташ никого и нищо? Или в крайна сметка означава, че НЯКОЙ ТАКА СИЛНО ДЪРПА КОНЦИТЕ, ЧЕ КУКЛИТЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ ДВИЖАТ: ТЕ ХВЪРЧАТ ПО ЕДИН БЕЗУМЕН СЦЕНАРИЙ И ПРАВЯТ БЕЗУМНИ ДЕЙСТВИЯ, КОИТО НЕ ВПЕЧАТЛЯВАТ, А ВТРЕЩЯВАТ.

IMG_0191

Струва ми се, че Ахмед Доган или мафиотите, които помогнаха на БСП да спечелят изборите и да се качат на власт, в момента така ги държат в позиция „Равнис! Мирно!“, че нито Станишев, нито Орешарски, НИТО ДОРИ САМАТА БСП има право на мнение и глас.

Как иначе да изтълкуваме това, което става? За пръв път протестът в България е толкова интелигентен, толкова ориентиран около кауза за пълна промяна на цялата политическа система И ТЕ НЕ ПРОСТО ПОЛЗВАТ СТАРИТЕ ИСТРУМЕНТИ, А БУКВАЛНО СЕ ГАВРЯТ С БЪЛГАРИТЕ. Всички от нас, „лумпените“, четем и следим какво става. И ТЕ ПОСТОЯННО ПРАВЯТ „ГРЕШКИ“, които ни разгневяват все повече.

Единият вариант е, че фалиралата държава, ограбена и опустошена от мафиоти и олигарси, цели гражданска война, за да се измъкнат като диктаторите от банановите републики, безнаказано. Другият, който е дори още по-страшен, е да се цели пълна дискредитация на БСП в момента, за да може на следващите избори да спечели ГЕРБ с пълно мнозинство и отново да имаме „спасител-супермен“ и пак да сме под диктат, но „демократичен“.

За мен, „лумпенът“, ВСИЧКИ ЧЕТИРИ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА В МОМЕНТА СА ПРОИЗВОДНИ СТРУКТУРИ НА БИВШАТА БКП: БСП – директен приемник, ДПС – създадена за етническия вот и действаща точно като ДС, АТАКА – „лошото момче“, което да прави издънки и гафове, но да събира гнева на гневните националисти и фашисти с най-долните страсти и ГЕРБ, която да се представя за „дясна“ партия, а се оглавява от „дясната ръка“ на Тодор Живков и агент на ДС Бойко Борисов (чета в гугъл, има достатъчно информация).

А КОЙ Е ТАТКОТО НА ЦЯЛАТА ТАЗИ СИСТЕМА??? КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ В МОМЕНТА??? КОЙ КАКВО ОЧАКВА ОТ НАС ДА НАПРАВИМ И ТАКА ЦЕЛЕНАСОЧЕНО НИ ДВИЖИ НАТАМ???

ТЪРСЯ ОТГОВОРИ, НО МЕЖДУВРЕМЕННО ВСЕКИ ДЕН СЪМ НА ПЛОЩАДА ЗАЕДНО СЪС СЪПРУГАТА СИ И ДЕЦАТА НИ СЕ ВКЛЮЧВАТ, ДОКОЛКОТО МОГАТ.

IMG_0250

ЗАЩОТО НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ НА ТАЗИ „ПРИКАЗКА“ ЗА ЧУДОВИЩА, ДРАКОНИ И ЗМЕЙОВЕ ДА СЕ РАЗВИВА В МОЯТА РОДИНА И НИЕ ДА БЪДЕМ ПРОСТО УЧАСТНИЦИ В НЕЯ!!! Ако ме правят на глупак, аз НЕ СМЯТАМ ДА ИМ ПОЗВОЛЯ и след години да се червя пред внуците си и да се оправдавам, че времената били лоши и „нищо не може да се направи“! СИСТЕМАТА ИМА НУЖДА ОТ ФОРМАТ И ПРЕИНСТАЛАЦИЯ! И аз смятам да участвам МНОГО АКТИВНО във всичко това. ИМАМ ГЛАС НА ГРАЖДАНИН – гласът ми не се продава и не се купува, НО СЕ ЧУВА, защото вече сме хиляди, които НЕ ЖЕЛАЯТ И НЕ ТЪРПЯТ НЕЩАТА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ТАКА! СЦЕНАРИСТЪТ НА ФИЛМА НА УЖАСИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УВОЛНЕН И ДА НАПРАВИМ НОВ ФИЛМ И ДА НАПИШЕМ НОВА ПРИКАЗКА, С НОВИ ГЕРОИ И НАПЪЛНО НОВ СЦЕНАРИЙ! И затова сме се вдигнали: И СМЕ МНОГО, И СМЕ СИЛНИ! Защото не ни обединява просто гняв, А АКТИВНО ЖЕЛАНИЕ ЗА ПРОМЯНА!

А ТИ??? КАКВО ПРАВИШ ТИ???

IMG_0194

 

 

Вашият коментар