PPC

ОПАСНО! Губи-време, пилей-пари възможности, които ти крещят в лицето и се рекламират сами…

През изминалите два дни разучавах много активно какво означават всички тези сайтове за кликане, щракане, онлайн анкети, писане на материали срещу заплащане…

Регистрирах се поне в 50 сайта и пробвах – много обещания, много приходи, много пари… За един ден „изкарах“ над 250 долара!

НО… 

Когато прочетеш Правилника и вътрешния ред КАК и КОГА се изплащат тези пари, оказва се, че получаваш МАКСИМУМ 1% от реалната стойност, и то САМО АКО сайтът има добри приходи ?!?

В момента, в който реших да спра да си губя времето, получих два мейла от два от най-добре платените сайтове – Clickmonster и Clickersheaven, че за миналия месец на безплатните юзъри няма да се изплаща нищо, тъй като приходите на сайтовете са само от ъпгрейд на акаунт и няма реални постъпления. На платените юзъри ще се изплати 1% от стойността на техните виртуални приходи от всички кликания и линии, за които са дали сума пари да си купят мейли и информация, за да „зарибят“.

Освен това, в клауза към правилника пише, че твоят акаунт може да бъде изтрит ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ПО ПРЕЦЕНКА НА АДМИНИСТРАТОРА, без дори да ти дават обяснение защо. Познайте защо я има тази клауза?

НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙТЕ по всички тези схеми. ИЗМАМА и пълна загуба на време.

Получих съобщение в една от социалните мрежи за работа в хотел в Лондон, с много добри условия. Писах мейл за повече информация. Получих мейл с правописни и граматически грешки, които и един курсист от Второ ниво не би допуснал, обещания за заплата от 2150 лири за чистачка, 2500 лири за момче, което охранява паркинга и т.н., като за мениджър заплатата е над 3000 лири (това е написано зверски нескопосано в мейла!!!)

За да кандидатстваш за тези позиции, трябва да изпратиш сканирано копие на международния си паспорт, лични данни, снимка и т.н. Толкова се ядосах, че ги докладвах директно на ФБР.

Тези хора сигурно печатат фалшиви паспорти и след това могат да теглят кредити от твое име или да извършат престъпление и да подхвърлят твой паспорт там и какво ли още не…

Няма да говоря за по няколкото мейла дневно, които получавам от наследници на милионери, които искат да поверят парите на МЕН, за да ги управлявам, както намеря за добре. Всеки ден получавам по няколко десетки милиона долара ( :-))) ), НО САМО трябва да си дам личните данни, за да може нотариусът да уреди документите. А някои от тези измамни пощи са директно от човек, който се титулува като адвокат, нотариус, юрист и какво ли още не. Нигерийска кражба на данни, която явно се шири в Европа и по целия свят.

ВНИМАВАЙТЕ И НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА МОШЕНИЧЕСТВА!

Всяка криза крие опасностите хиляди хора да се подлъгват, защото наистина ИМАТ НУЖДА. Но затова се учим да сме мъдри и да преценяваме, да се съветваме и да не бързаме.

Ако искате да си намерите допълнителна работа, обадете се да говорим, да видим силните ви страни, какво можете и къде може да има пазар за вашите умения и квалификация, за да се прицелите към правилната група потенциални потребители. Но, моля ви, не се поддавайте на мошеници, които искат да ви използват и да откраднат времето, парите и личните ви данни.

автор: Георги Александров

Вашият коментар