Pic 2013-06-29 at 11.10.55

Аз се чувствам омерзен и осквернен! МРЪСНИ ХОРА С МРЪСНИ МОТИВИ И МРЪСНИ РЪЦЕ се гаврят с мен и десетки хиляди българи, посягайки не само на нас, а и на нашите национални герои Ботев и Левски, на интелигенцията, на множествата, наречени „тълпа“… Нарекоха ме лумпен, нарекоха ме сит, нарекоха ме как ли не и ме третират както си искат. Защото СА НА ВЛАСТ и се изживяват, отново, като ВСЕСИЛНИ! Е, и? ДОКОГА??? Докога ще търпим вашата смрад, другари комунисти? Искате кръв? ОТ НАС НЯМА ДА Я ПОЛУЧИТЕ! Въпреки всички ваши провокации, въпреки всички опити да ни очерните, омаловажите, скриете, оплюете, настроите, ядосате, вбесите… НИЕ СМЕ ТУК И ОТНОВО КАЗВАМЕ: ПИСНА НИ ОТ ВАС, НО НЯМА ДА ВИ ИГРАЕМ ПО СВИРКАТА! НИЕ ПРОТЕСТИРАМЕ МИРНО И ЦИВИЛИЗОВАНО И ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВИЖДА! Дори ВИЕ да си затваряте очите и ушите!

ЧУДЯ СЕ: КАК СПЯТ ХОРА КАТО ВАС ВЕЧЕР??? Толкова ли е прегоряла съвестта ви? Толкова ли сте продали душите си за пари и власт? Толкова ли сте оскотели???

Аз не искам да напусна страната си, за да я превърнете отново в съветска република! Не искам да оставя Родината си, за да я превърнете в рай на мафията! Не искам! И НЯМА! Аз съм българин, НО ВИЕ НЕ СТЕ!!!

Тръгвайте си! Всеки нормален човек би имал частица достойнство и би се махнал. НО ЯВНО ВИЕ НЕ СТЕ НОРМАЛНИ ХОРА, НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ! Властта за вас, „товарищи“, ВИНАГИ Е БИЛА ЦЕЛ: НА ВАС НЕ ВИ Я ДАВАТ, ВИЕ ВСЕ СИ Я ВЗЕМАТЕ НАСИЛА И НЕ Я ПУСКАТЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН, МАКАР ДА ВИ КРЕЩЯТ В ЛИЦЕТО, ЧЕ НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ.

КОЙ ВИ Е УПЪЛНОМОЩИЛ ДА РЕШАВАТЕ ВМЕСТО НАС КОЙ ЩЯЛ ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ СЛЕД ВАС??? Отново се изживявате като СПАСИТЕЛ НА НАРОДА, сега пък от ГЕРБ! Ще дойде този, когото НИЕ изберем, а не ВИЕ! Вашата задача е да си тръгвате. НЕ МОЖЕТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ! ВИДНО И ДОКАЗАНО! Не ни излизайте със старите си номера и популистки лозунги: нито ви вярваме, нито ви питаме!

„ВЕЛИКИТЕ“ ВИ РЕШЕНИЯ ДА НАМАЛИТЕ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК С 5% НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО! ВЕЛИКИТЕ ВИ ОБЕЩАНИЯ СЪЩО!

НЕ ВИ ИСКАМЕ НАОКОЛО!!! ИЗОБЩО!!! НИТО ЕДНА ОТ СТАРИТЕ КОРУМПИРАНИ МУЦУНИ: БСП, ДПС, АТАКА, ГЕРБ!лопата с чесън

КАКВО ИСКАМЕ ЛИ??? Ето това:

ИСКАМЕ ПЪЛЕН „ФОРМАТ“ НА СИСТЕМАТА, В КОЯТО ВИЕ И ВАШИТЕ ИГРИ ГИ НЯМА! 

ИСКАМЕ НОВИ ПРАВИЛА С НОВИ ХОРА, БЕЗ ВАС!

ИСКАМЕ КРАЙ НА ТОЗИ КОШМАР, НАРЕЧЕН ПОЛИТИКА, В КОЙТО НИКОЙ СВЕСТЕН ЧОВЕК НЕ ИСКА ДА ВЛЕЗЕ, ЗАЩОТО ВИЕ, ХИЕНИТЕ, СТЕ ТАМ И РЪФАТЕ ЧОВЕШКО МЕСО!

ИСКАМЕ ДА ДИШАМЕ И ДА ЖИВЕЕМ, БЕЗ ВАС!

ИСКАМЕ САМИ ДА РЕШАВАМЕ НАКЪДЕ ЩЕ ВЪРВИМ, БЕЗ ВАС!!!

ЧУХТЕ ЛИ ГО ЯСНО ИЛИ ПАК ДА ГО ПОВТОРИМ??? ПОВТАРЯМЕ ОТНОВО, ВСЯКА ВЕЧЕР! И ЗАПОЧВАМЕ И ВСЯКА РАБОТНА СУТРИН!!! ДОКАТО НЕ ВИ ИЗРИНЕМ ДОКРАЙ!!!

Смятах, че ще успеем да ви „откопаем“ и изринем, затова се въоръжих с лопата. И я размахвам десет дни. НО ЯВНО ВИЕ СТЕ ВАМПИРИ, жадни за кръв, ТАЛАСЪМИ, които се явяват в най-ужасните ни кошмари, КАРАКОНДЖУЛИ, които сеят разруха и правят пакости повсеместно. От снощи съм сложил и чесън на лопатата, да изгоним по-лесно злите духове. Мерзки, подли, зли подобия на човеци!

лопата

 

ТРЪГВАЙТЕ СИ ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ВАШИ МРЪСОТИИ! ВРЕМЕ Е ЗА ЧИСТО БЪДЕЩЕ! ЗА НАС И ДЕЦАТА НИ!!!

Вашият коментар